Search

Skouras Webinars 2021

Η στιγμή που θα νιώσουμε λίγο πιο κοντά στην κατασκήνωση έφτασε!

Η εκπαίδευση του προσωπικού μας ξεκινάει το Σάββατο 03/04/2021!

Και φέτος, λόγω των συνθηκών, τα σεμινάρια θα γίνουν ηλεκτρονικά, μέσω Webex, επομένως, όπως και πέρσι θα τα λέμε Skouras Webinars!

Υποχρέωση παρακολούθησης: έχουν όσοι πέρασαν από την φάση των συνεντεύξεων και:
                                                 A. Δεν έχουν γίνει ξανά προσωπικό
                                                 B. Έχουν γίνει μόνο μία φορά προσωπικό
  *Οι μαθητές της Γ’ Λυκείου που έχουν παρακολουθήσει παλιότερα τα σεμινάρια απαλλάσσονται από την διαδικασία.
  *Οι μαθητές της Γ’ Λυκείου που δεν έχουν γίνει προσωπικό της κατασκήνωσης πρέπει να τα παρακολουθήσουν.

Τα Skouras Webinars θα είναι 4, και θα γίνουν σε 4 κύκλους.  Κάθε σεμινάριο θα διαρκεί 2 ώρες.

1ο σεμινάριο → 1ος κύκλος: Σάββατο 03/04/2021 – Τετάρτη 07/04/2021
2ο σεμινάριο → 2ος κύκλος: Σάββατο 17/04/2021 – Τετάρτη 21/04/2021
3ο σεμινάριο → 3ος κύκλος: Σάββατο 24/04/2021 – Τετάρτη 28/04/2021
4ο σεμινάριο → 4ος κύκλος: Σάββατο 08/05/2021 – Τετάρτη 12/05/2021
 
Επιλογή τμήματος: θα γίνει μέσω του Skouras bot στο Viber, με το οποίο έχετε ήδη συνδεθεί για να λάβετε τον κωδικό επιβεβαίωσης που χρησιμοποιήσατε για να υποβάλετε την αίτησή σας.
 
Για να επιλέξετε το τμήμα που θα παρακολουθείτε, πρέπει να στείλετε την λέξη “webinars” (χωρίς τα εισαγωγικά). Θα σας επιστραφούν τα διαστήματα που είναι διαθέσιμα και θα επιλέξετε αυτό που σας βολεύει. Μπορείτε να δηλώσετε τμήμα από σήμερα 26/03/2021 μέχρι και την Πέμπτη 01/04/2021! Μέχρι τότε, θα μπορείτε να αλλάξετε το τμήμα που έχετε επιλέξει, στέλνοντας και πάλι την λέξη webinars. Μετά την Πέμπτη, το σύστημα θα κλείσει και θα πρέπει να καλέσετε στα γραφεία μας.
*Προσοχή: Το τμήμα που θα επιλέξετε είναι αυτό που θα παρακολουθείτε σε κάθε κύκλο σεμιναρίων, γι’ αυτό επιλέξτε το ιδανικό για εσάς. Για αλλαγή του τμήματός σας, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας στο applications@skourascamp.com
 
Παρακολούθηση: η πρόσκληση για το meeting θα έρχεται στο email που έχετε δηλώσει στην ηλεκτρονική σας αίτηση (σε αυτό που σας στείλαμε το μήνυμα για τα δικαιολογητικά σας) λίγη ώρα πριν την έναρξη του τμήματος της επιλογής σας. Αν έχει αλλάξει ή χρησιμοποιείτε κάποιο άλλο, θα πρέπει να μας το στείλετε στο applications@skourascamp.com

Όλα τα σεμινάρια είναι υποχρεωτικά και πρέπει να τα παρακολουθήσετε για να μπορέσετε να βρεθείτε το καλοκαίρι ως προσωπικό στην κατασκήνωση. Αν δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε κάποιο, θα πρέπει πάλι να επικοινωνήσετε μαζί μας στο applications@skourascamp.com για να βρούμε μία λύση, ώστε να μην το χάσετε.

Κάθε σεμινάριο μας φέρνει πιο κοντά στο καλοκαίρι, και επομένως στην κατασκήνωση που όλοι αγαπάμε! Οπότε γεμίστε μπαταρίες με όρεξη και κατασκηνωτικές ιδέες για 4 μοναδικά σεμινάρια!
Ευτυχώς η θετική ενέργεια μπορεί να περάσει μέσα από τις οθόνες των υπολογιστών και των κινητών μας και είναι μεταδοτική, αρκεί κάποιος να θυμηθεί να χαμογελάσει!
 
 

Share: