Search

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΑΦΙΞΗΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΩΝ

Το καλοκαίρι συνεχίζεται και είμαστε ένα βήμα πριν από την έναρξη της τρίτης κατασκηνωτικής περιόδου!

Εκτός από τις βαλίτσες και τα πράγματα των παιδιών σας θα πρέπει την στιγμή της παράδοσής τους σε εμάς ανεξάρτητα από το αν καλύπτεστε από κάποιον φορέα ή έρχεστε ιδιωτικά να έχετε  εκτυπωμένα και υπογεγραμμένα μαζί σας:

1. Ενιαίο έντυπο συγκατάθεσης (για κάθε παιδί ξεχωριστά). Για να το κατεβάσετε και να το εκτυπώσετε πατήστε ΕΔΩ.

Προσοχή!

Για την είσοδο των παιδιών στην κατασκήνωση, είναι απαραίτητο να έχει πραγματοποιηθεί RAPID test 24 ΏΡΕΣ πριν την ημερομηνία έναρξης της περιόδου.



Δεκτές θα γίνονται ΜΟΝΟ βεβαιώσεις που φέρουν υπογραφή και σφραγίδα του εκάστοτε διαγνωστικού εργαστηρίου. Το υπογεγραμμένο και σφραγισμένο έγγραφο πρέπει να το εκτυπώσετε και να μας το παραδώσετε κατά την παράδοση του παιδιού, διαφορετικά  δεν θα μπορέσει να γίνει δεκτός ο κατασκηνωτής. (Δεν γίνονται δεκτές υπεύθυνες δηλώσεις γονέων).

Για τα παιδιά που θα εξεταστούν σε κλιμάκιο του Ε.Ο.Δ.Υ., η βεβαίωση του αποτελέσματος  δίνεται στέλνοντας email στη διεύθυνση covidmakedresults@gmail.com  Γράφετε το ονοματεπώνυμο του παιδιού, τον ΑΜΚΑ του , την ημερομηνία και τον τόπο δειγματοληψίας. Το αποτέλεσμα μαζί με την βεβαίωση που θα φέρει ένα bar-code θα σας αποσταλεί μέσα στην ημέρα.



Οι νεότερες οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ. μάς υποχρεώνουν σε διενέργεια self-test σε όλους τους κατασκηνωτές και το προσωπικό κατά τη διάρκεια παραμονής στην κατασκήνωση. Εφόσον το παιδί σας έρθει στην κατασκήνωση, αυτονόητα συναινείτε για τη διενέργεια self-test, χωρίς να απαιτείται κάθε φορά προηγούμενη επικοινωνία μαζί σας.

 

ΕΠΙΠΛΕΟΝ

Αν έρχεστε μέσω του Προγράμματος του ΟΑΕΔ θα πρέπει να έχετε επίσης:

Α. Το Ιδιωτικό Συμφωνητικό του ΟΑΕΔ για το 2021 (το συμπληρώνει και το υπογράφει ο δικαιούχος γονέας του προγράμματος με μπλε στυλό, με τα στοιχεία του όπως αναγράφονται στην ταυτότητά του). Για να το κατεβάσετε και να το εκτυπώσετε πατήστε ΕΔΩ.

Για όσους κατασκηνωτές έρχονται πρώτη φορά μέσω του ΟΑΕΔ στην κατασκήνωσή μας θα χρειαστεί εκτός του ιδιωτικού συμφωνητικού, οι γονείς τους να μας προσκομίσουν:

Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας δικαιούχου γονέα (ή διαβατηρίου)

Φωτοτυπία βιβλιαρίου ασθενείας δικαιούχου γονέα (την πρώτη σελίδα, εκεί που φαίνεται η φωτογραφία και το ΑΜΚΑ του γονέα)

Φωτοτυπία βιβλιαρίου ασθενείας (όχι των εμβολίων) παιδιού (την πρώτη σελίδα, εκεί που φαίνεται η φωτογραφία και το ΑΜΚΑ του παιδιού)

Αν είναι κοινό το βιβλιάριο μας αρκεί μια φωτοτυπία στην οποία φαίνεται και ο δικαιούχος γονέας και τα παιδιά.

Αν δεν υπάρχει βιβλιάριο ασθενείας, μας αρκεί ένα πιστοποιητικό γεννήσεως που πάνω θα έχει και μία φωτογραφία του παιδιού.

Όσοι γονείς έχουν στείλει το παιδί τους τα τελευταία δύο χρόνια στην κατασκήνωση και έχουν προσκομίσει τα παραπάνω δικαιολογητικά δεν χρειάζεται να τα προσκομίσουν εκ νέου εφόσον ισχύουν ΟΛΑ τα παρακάτω:

1) Έχει εγκριθεί ο ίδιος γονέας όπως και πέρσι ή πρόπερσι
2) Πρόκειται για το ίδιο παιδί και όχι το αδερφάκι του
 

Αν έρχεστε μέσω ΕΦΚΑ ή κάποιου άλλου φορέα θα πρέπει να έχετε επίσης:

 
Α.Την κάρτα κατασκηνωτή ή το σημείωμα συμμετοχής που θα σας στείλει ο φορέας σας όταν εγκριθεί η αίτησή σας.
 
Αν έρχεστε με ιδιωτική συμμετοχή τότε αρκούν τα πρώτα δύο (Ενιαίο έντυπο συγκατάθεσης)
 
 
Τα παραπάνω έγγραφα είναι απαραίτητα για την άφιξη των παιδιών στην κατασκήνωση! 
 
Σας περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία για ένα ακόμη ξεχωριστό κατασκηνωτικό καλοκαίρι!!

Share: