Search

Κρατήσεις 2021 (loading…)

Η στιγμή που κάθε χρόνο όλοι περιμένουμε πλησιάζει..

Σε πολύ λίγο καιρό θα είμαστε έτοιμοι για να ξεκινήσουμε τις κρατήσεις μας για το καλοκαίρι του 2021!!

Για να είστε κι εσείς έτοιμοι όταν ανοίξουν οι κρατήσεις μας, μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα σας ανακοινώσουμε τον τρόπο με τον οποίο θα διεξαχθούν, λεπτομέρειες για το τι θα χρειαστούμε για την κράτηση των παιδιών σας, καθώς και τα διαστήματα, για να επιλέξετε το αγαπημένο τους!

Στα πλαίσια του οράματός μας να γινόμαστε κάθε χρόνο καλύτεροι, φέτος σας επιφυλάσσουμε μια έκπληξη!

Εκτός από τις τηλεφωνικές κρατήσεις που θα λειτουργήσουν και φέτος, μέρος των κρατήσεων θα γίνει και ηλεκτρονικά!!

*Ηλεκτρονικά θα μπορούν να υποβάλουν την κράτησή τους οι οικογένειες των οποίων τα παιδιά έχουν υπάρξει κατασκηνωτές μας τουλάχιστον μία φορά στο παρελθόν.

Σε περίπτωση που έχουν αλλάξει τα στοιχεία επικοινωνίας σας, ή δεν μας έχετε δώσει παλαιότερα το ΑΜΚΑ του παιδιού για το οποίο θα γίνει η κράτηση, και θέλετε να την κάνετε ηλεκτρονικά για το φετινό καλοκαίρι, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας την επόμενη εβδομάδα (Δε – Πα, 10:00 – 16:00) για να τα ανανεώσουμε.

Γνωστοί για την αγαπημένη μας συνήθεια να κάνουμε τα όνειρά μας και τα όνειρα των κατασκηνωτών μας πραγματικότητα, σας καλούμε όλους να αφεθείτε στο κύμα αισιοδοξίας που δημιουργούμε για να σας οδηγήσει και φέτος στο αγαπημένο μέρος όλων μας στο πλανήτη, την κατασκήνωσή μας..!

Share: