Search

Έναρξη θεωρητικών σεμιναρίων

Έφτασε η στιγμή!!!
Οι τηλεφωνικές ειδοποιήσεις έχουν ολοκληρωθεί και όσοι δεν λάβατε τηλεφώνημά μας  (άρα περάσατε στην επόμενη φάση) και ανήκετε στην κατηγορία όσων πρέπει να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια, μπορείτε να επιλέξετε το τμήμα που σας βολεύει!!
 
Παρατηρήσεις:
-Τα σεμινάρια παρακολουθούν ΟΛΟΙ εκτός από όσους:
 1. κατοικούν εκτός του Νομού Θεσσαλονίκης (για αυτούς τα σεμινάρια δεν είναι υποχρεωτικά)
 2. για όσους φοιτούν στη Γ’ λυκείου ΚΑΙ έχουν υπάρξει Προσωπικό της δικής μας κατασκήνωσης
 
-Τμήμα δηλώνετε από το: Προσωπικό-> Πρόγραμμα Σεμιναρίων
 
– Μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε την ενότητα Προσωπικό-> Ασφάλιση Προσωπικού καθώς εκεί θα βρείτε όλα τα έγγραφα τα οποία θα πρέπει να μας προσκομίσετε μέχρι τις παρακάτω ημερομηνίες:
Μια πρωτότυπη βεβαίωση υγείας (6μηνη ισχύς)16/03/2019
Όλα τα υπόλοιπα διακαιολογητικά 29/03/2019
 
Παραθέτουμε ξανά πληροφορίες που αφορούν τα επόμενα βήματα:
Αν ο υποψήφιος δε έλαβε ειδοποίηση αυτό σημαίνει πως θα είναι κοντά μας το καλοκαίρι. Το χρονικό διάστημα για το οποίο θα επιλεγεί θα συμφωνηθεί  σε δεύτερη φάση. Αυτό θα γίνει με τηλεφωνική επικοινωνία αφού ολοκληρωθούν τα σεμινάρια.
Σημειώσεις:
-Τα έγγραφα για την ασφάλιση στέλνονται ηλεκτρονικά ΕΚΤΟΣ από τη βεβαίωση υγείας που πρέπει να σταλεί σε πρωτότυπη μορφή.
-Αν ο υποψήφιος ανήκει στην κατηγορία αυτών που πρέπει να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια και δεν το κάνει, θα απορριφθεί ακόμα κι αν αρχικά έγινε δεκτός.
-Το ίδιο ισχύει και για όσους προκαλέσουν το οποιοδήποτε πρόβλημα ή όσων η συμπεριφορά κριθεί αντικατασκηνωτική από την ομάδα των  ανθρώπων που λειτουργούν τα σεμινάρια.
-Υποψήφιος που δεν προσκομίσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα για την πρόσληψη μέσα στο διάστημα που θα του δοθεί, δεν μπορεί να γίνει δεκτός.
-Η διαδικασία της πρόσληψης είναι προσωπική και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί στοιχείου τρίτου προσώπου π.χ. ΑΦΜ γονέα, τραπεζικός λογαριασμός συγγενή κ.λπ.
 
 
 

Share: