Dvenvi Program

Naš svakodnevni program u kampu se sastoji od sportskih aktivnosti, zabavnog sadržaja i odlazaka na plažu. Za kampere koji dolaze u okviru letnje škole engleskog jezika, u dnevni program su uključeni i časovi i radionice engleskog jezika.
 
Na daljim linkovima možete pronaći šta radimo u kampu svaki dan.
 
DNEVNI RASPORED
 
07:00 – 07:30 Buđenje
08:00 – 08:30 Doručak
08:30 – 09:00 Sređivanje soba i jutarnji program zabave
09:15 – 12:00 Plaža
12:30 – 13:00 Tuširanje
13:00 – 13:30 Ručak
14:00 – 16:30 Popodnevni odmor (siesta) i časovi engleskog jezika za polaznike English Summer School programa. Osim odmora i engleskog, kamperi sa svojim tim liderima igraju različite igre, smišljaju pesme i nastupe za večernji program.
16:30 – 17:00 Popodnevna užina i spremanje za sportske aktivnosti
17:10 – 19:30 Sportski program
Sportski program je podeljen na tri dela i svaka grupa kampera posećuje dnevno tri sportske aktivnosti. U pratnji svojih lidera, kamperi idu na aktivnosti, gde ih dočekuju treneri koji sa njima vežbaju i objašnjavaju određenu aktivnost.
19:30 – 20:00 Večera
20:00  21:00 Spremanje za večernji program
21:00 – 23:00 Večernji program– Svako veče zabavni program je drugačiji i prilagođen različitim grupama. U kampu se paralelno dešavaju mnoge večernje aktivnosti, a svaka sekcija kampa učestvuje u svom programu, koji je osmišljen na osnovu interesovanja i godina kampera. Osim aktivnosti u kampu, moguća je i poseta tradicionalnom mestu Afitos. Sve aktivnosti koje se dešavaju u ili van kampa su pod supervizijom trenera, lidera i nastavnika.
23:00- 24:00 Spavanje (na osnovu godina kampera)
 
* Program za raličite grupe može biti promenjen, ovo je samo primer.
*Jedan dan se odlazi na plažu prepodne, a na sportske aktivnosti popodne, a sledećeg
dana obrnuto- na sportove prepodne, a na plažu popodne.
 
ZABAVNI PROGRAM
 
Zabavni večernji program je najznačajniji segment našeg dnevnog programa. Kroz različite sadržaje i aktivnosti mi učimo decu za budu kooperativni i kreativni. Takođe, kroz ovakve aktivnosti u kojima oni uživaju, se trudimo da unapredimo njihovo samopouzdanje. Neki od večernjih sadržaja:
 
 
>Internacionalno veče >Maskenbal žurka >Takmičenje pevanja
>Karaoke >Žurka na bazenu >Potraga za blagom
>Spavanje na plaži >Takmičenje talenata >Sportsko takmičenje
 
 
Takođe, organizujemo fakultativne izlete:
● odlazak u tradicionalno mesto Afitos
● odlazak u Kaliteu
● celodnevni izlet u Solunu
● dnevno krstarenje do Svete gore
● poludnevno krstarenje do drugog prsta Halkidikija
● odlazak u akva park u Solunu
 
PROGRAM NA PLAŽI
 
Svakog dana kamperi odlaze na plažu sa svojim tim, grup liderima i nastavnicima (trenerima). Spasioci i osoblje kampa vode računa o bezbednosti dece dok su u vodi. Na plaži postoje suncobrani, teren za odbojku na plaži i dovoljno mesta za igranje fudbala na pesku.
 
Takođe, u okviru sportskih aktivnosti na plaži postoje kanui i pedaline koje deca, uz pratnju lidera i trenera, mogu koristiti.