ΠΟΛΙΤΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Εισαγωγή

Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΣΚΟΥΡΑ ΑΕ, εφεξής Κατασκήνωση, δεσμεύεται να προστατεύει και να σέβεται τα προσωπικά σας δεδομένα. Η Κατασκήνωση θέλει να σας ενημερώσει για το πώς χρησιμοποιεί και προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα και για τα δικαιώματά σας σχετικά με τα δεδομένα που διατηρεί.

Για να διασφαλίσει τη διαφάνεια, αυτή η Πολιτική Απορρήτου ορίζει με ποιο τρόπο μπορεί η Κατασκήνωση να χρησιμοποιήσει, να επεξεργαστεί και να αποθηκεύσει τα προσωπικά σας δεδομένα. Μπορεί να λάβει αυτά τα δεδομένα από εσάς ή τους εταίρους της, μέσω συμβάσεων ή άλλων νομικών ρυθμίσεων που έχετε μαζί της ή με τους εταίρους της για λογαριασμό της, προκειμένου να εκπληρώσει συμβατικές / νομικές υποχρεώσεις.
Σε άλλες περιπτώσεις, θα λάβει αυτά τα δεδομένα από εσάς με την άδειά σας και τη συγκατάθεσή σας ή ενδέχεται να τα λάβει από τρίτους στους οποίους έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας για να της μεταδώσουν αυτά τα δεδομένα.

Σε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου, ο όρος "προσωπικά δεδομένα" σημαίνει δεδομένα σχετικά με ένα ζωντανό άτομο που μπορεί να προσδιοριστεί είτε από τα δεδομένα είτε από τα δεδομένα σε συνδυασμό με άλλες πληροφορίες που βρίσκονται ή ενδέχεται να εισέλθουν στην κατοχή της Κατασκήνωσης, και περιλαμβάνει προσωπικά δεδομένα όπως περιγράφονται στη Νομοθεσία Προστασίας Δεδομένων (όπως ορίζεται παρακάτω).

Αφιερώστε λίγο χρόνο για να διαβάσετε προσεκτικά αυτή την Πολιτική Απορρήτου, η οποία ισχύει για όλες τις Υπηρεσίες που προσφέρει η Κατασκήνωση.

Για τη διευκόλυνσή σας στην ανάγνωση της παρούσας σελίδας, όλοι οι σύνδεσμοι που περιλαμβάνονται σε αυτήν ανοίγουν σε νέα καρτέλα ή παράθυρο.

Οι νόμοι και οι κανονισμοί

Η Κατασκήνωση χειρίζεται τα προσωπικά σας δεδομένα σύμφωνα με τη νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων. Ως "νομοθεσία για την προστασία δεδομένων" νοούνται οι νομοθετικές πράξεις περί προστασίας των δεδομένων του 1988 και 2003, οιοσδήποτε άλλος εφαρμοστέος νόμος ή κανονισμός σχετικά με την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και την προστασία της ιδιωτικής ζωής, συμπεριλαμβανομένης της εφαρμογής του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679 ("ΓΚΠΔ" ή "GDPR") και των νόμων που εφαρμόζουν ή συμπληρώνουν το ΓΚΠΔ. H "νομοθεσία για την προστασία δεδομένων" μπορεί να τροποποιηθεί, να αναθεωρηθεί, να καταργηθεί ή να αντικατασταθεί από καιρό σε καιρό.

Η ανεξάρτητη αρχή που υποστηρίζει τα δικαιώματα πληροφόρησης και προστασίας δεδομένων για το δημόσιο συμφέρον στην Ελλάδα είναι η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ). Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση http://www.dpa.gr

Η Κατασκήνωση

Η διεύθυνση και τα στοιχεία επικοινωνίας της έδρας της εταιρίας είναι:

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΣΚΟΥΡΑ ΑΕ 
ΖΑΛΟΚΩΣΤΑ 2Α 
546 40 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 
Τηλ: (+30) 2310 828686 
Φαξ: (+30) 2310 826586

Η διεύθυνση και τα στοιχεία επικοινωνίας της κατασκήνωσης στην Χαλκιδική είναι:

ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΣΚΟΥΡΑΣ 
630 77 ΝΕΑ ΦΩΚΑΙΑ
Τηλ: (+30) 23740 8173491494 
Φαξ: (+30) 23740 81765

Κεντρική τοποθεσία web: http://skourascamp.com

Email: [email protected]

 

Αποδοχή της πολιτικής απορρήτου

Με την πρόσβαση και τη χρήση των Υπηρεσιών της Κατασκήνωσης, σημαίνει ότι αποδέχεστε τους όρους αυτής της Πολιτικής Απορρήτου. Όπου απαιτείται η συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, θα σας ζητηθεί για τη συλλογή, τη χρήση και την αποκάλυψη τους, όπως περιγράφεται παρακάτω.

Η Κατασκήνωση μπορεί να παρέχει πρόσθετες γνωστοποιήσεις (just-in-time) ή πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές συλλογής, χρήσης και κοινής χρήσης συγκεκριμένων Υπηρεσιών. Αυτές οι ειδοποιήσεις ενδέχεται να συμπληρώνουν ή να διευκρινίζουν τις πρακτικές απορρήτου της Κατασκήνωσης ή μπορεί να σας παράσχουν πρόσθετες επιλογές σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο η Κατασκήνωση επεξεργάζεται τα δεδομένα σας.

Εάν δεν συμφωνείτε ή δεν είστε ικανοποιημένοι με οποιαδήποτε πτυχή αυτής της Πολιτικής Απορρήτου, θα πρέπει να διακόψετε αμέσως την πρόσβαση ή τη χρήση των Υπηρεσιών της Κατασκήνωσης.

Τα συλλεγόμενα προσωπικά δεδομένα

Η Κατασκήνωση συλλέγει προσωπικά δεδομένα για να σας παρέχει τις Υπηρεσίες της. Όταν απαιτούνται ορισμένα προσωπικά δεδομένα από εσάς, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι υποχρεούται από το νόμο να συλλέγει αυτά τα δεδομένα ή είναι σχετικά για καθορισμένους σκοπούς. Οποιαδήποτε δεδομένα που παρέχετε ενώ δεν απαιτούνται είναι εθελοντικά. Είστε ελεύθεροι να επιλέξετε αν θα παράσχετε στην Κατασκήνωση τα είδη των προσωπικών δεδομένων που ζητά, αλλά ενδέχεται να μην μπορέσει να σας εξυπηρετήσει αποτελεσματικά ή να σας προσφέρει όλες τις Υπηρεσίες της, όταν επιλέγετε να μην μοιραστείτε ορισμένα δεδομένα μαζί της.

Μπορεί να σας ζητηθεί να δώσετε προσωπικά δεδομένα οποτεδήποτε είστε σε επαφή με την Κατασκήνωση. Η Κατασκήνωση μπορεί να χρησιμοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Μπορεί επίσης να τα συνδυάσει με άλλες πληροφορίες για να βελτιώνει τις Υπηρεσίες και το περιεχόμενό τους.

Εκτός από όσα περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου, η Κατασκήνωση δεν θα δώσει, δεν θα πουλήσει, δεν θα ενοικιάσει ούτε θα δανείσει οποιοδήποτε προσωπικό δεδομένο σε τρίτους.

Η Κατασκήνωση συλλέγει άμεσα ή έμμεσα τους ακόλουθους τύπους πληροφοριών:

  • Προσωπικά στοιχεία ταυτότητας όπως πλήρες όνομα, ημερομηνία γέννησης, ηλικία, εθνικότητα, φύλο, υπογραφή, φωτογραφίες, αριθμοί τηλεφώνων, διεύθυνση κατοικίας, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όνομα χρήστη facebook.
  • Στοιχεία επίσημης αναγνώρισης όπως ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, στοιχεία διαβατηρίου, στοιχεία άδειας οδήγησης, στοιχεία εθνικής ταυτότητας, δελτία ταυτότητας με φωτογραφία, πληροφορίες για τις θεωρήσεις visa.
  • Χρηματοοικονομικές πληροφορίες όπως στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού (τράπεζα, IBAN)
  • Πληροφορίες συναλλαγών όπως στοιχεία πληρωμών που πραγματοποιούνται με κατάθεση σε έναν από τους λογαριασμούς της Κατασκήνωσης
  • Πληροφορίες απασχόλησης όπως τοποθεσία γραφείου, τίτλος θέσης εργασίας, περιγραφή ρόλου.
  • Διαδικτυακοί προσδιοριστές όπως γεωγραφικός προσδιορισμός, στοιχεία επιλογών και περιήγησης, λειτουργικό σύστημα, όνομα προγράμματος περιήγησης και έκδοση.

Χρήση προσωπικών δεδομένων

Πρωταρχικός στόχος της Κατασκήνωσης στη συλλογή προσωπικών πληροφοριών είναι να σας παρέχει μια ασφαλή, ομαλή, αποτελεσματική και προσαρμοσμένη εμπειρία. Σε γενικές γραμμές, χρησιμοποιεί προσωπικές πληροφορίες για τη δημιουργία, ανάπτυξη, λειτουργία, παράδοση και βελτίωση των Υπηρεσιών και του περιεχομένου της, καθώς και για την πρόληψη των απωλειών και την καταπολέμηση της απάτης. Η Κατασκήνωση μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτές τις πληροφορίες μερικούς ή όλους του ακόλουθους λόγους:

  • Διατήρηση της συμμόρφωσης με τη νομοθεσία και τους κανονισμούς.
  • Εκπλήρωση συμβατικών ή / και νομικών υποχρεώσεων.
  • Παροχή υπηρεσιών
  • Εξυπηρέτηση πελατών (κρατήσεις, ερωτήσεις, αιτήματα κλπ).
  • Επικοινωνία και ενημέρωση πελατών σχετικά με τις υπηρεσίες που χρησιμοποιούν.
  • Οργάνωση και διαχείριση φιλοξενίας παιδιών και συνοδών.
  • Επικοινωνία και ενημέρωση γονέων ή κηδεμόνων για θέματα σχετικά με τα φιλοξενούμενα των παιδιών τους.
  • Επικοινωνία με υποψήφιους εργαζόμενους.
  • Πρόσληψη υποψηφίων.

Νομική βάση επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων

Η Κατασκήνωση μπορεί να επεξεργάζεται τις πληροφορίες σας επειδή:

  • Έχει μια σύμβαση μαζί σας.
  • Έχει την άδεια και συναίνεσή σας.
  • Πρέπει να σας εξυπηρετήσει ως πελάτες της.
  • Πρέπει να σας ενημερώνει ως γονείς ή / και κηδεμόνες για τα φιλοξενούμενα παιδιά σας.
  • Προστατεύει τα νόμιμα συμφέροντά της.
  • Οφείλει να συμμορφώνεται στη νομοθεσία.
  • Οφείλει να συνεργάζεται με τις αρχές.

Μετάδοση προσωπικών δεδομένων σε τρίτους

Η Κατασκήνωση μπορεί να μεταδώσει τις πληροφορίες σας ή μέρος τους σε τρίτους επειδή:

  • Το ζητήσατε εσείς (δείτε παρακάτω στην ενότητα "Τα δικαιώματα σας").
  • Χρησιμοποιεί υποδομές συνεργατών για τα online συστήματά της.

Όλοι οι συνεργάτες της βρίσκονται είτε στην Ευρωπαϊκή Ένωση είτε στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, έχουν συμμορφωθεί με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων και έχουν υπογράψει συμβόλαια DPA.

  • Πρέπει να επιβάλει ή να εφαρμόζει τους όρους χρήσης των δικτυακών της τόπων, τους όρους και προϋποθέσεις πώλησης υπηρεσιών ή άλλες συμφωνίες.
  • Πρέπει να προστατέψει τα δικαιώματα, την ιδιοκτησία ή την ασφάλεια της, των πελατών της ή άλλων.
  • Πρέπει να συμμορφωθεί σε συμβατικές ή / και νομικές υποχρεώσεις.

Χρόνος διατήρησης

Η Κατασκήνωση διατηρεί τα προσωπικά σας στοιχεία:

  • Για όσο διάστημα απαιτείται από το νόμο.

Τα στοιχεία των πελατών που έχουν αγοράσει υπηρεσίες και των υποψηφίων που έχουν προσληφθεί διατηρούνται για 10 χρόνια.

Αντιθέτως τα στοιχεία πελατών που τελικά δεν αγόρασαν υπηρεσίες μας ή των υποψηφίων που δεν προσλήφθηκαν διαγράφονται αυτόματα μετά τη λήξη της κατασκηνωτικής περιόδου κάθε χρονιάς εφόσον δεν συντρέχουν άλλοι λόγοι.

  • Μέχρι να μην έχουμε πλέον έγκυρο λόγο για να το διατηρήσουμε.

Παράδειγμα έγκυρου λόγου για την διατήρηση των στοιχείων είναι η ύπαρξη ανεξόφλητων υπολοίπων.

  • Μέχρι να μας ζητήσετε να σταματήσουμε να τα χρησιμοποιούμε εφόσον δεν συντρέχουν άλλοι λόγοι.

Ομοίως με την προηγούμενη περίπτωση παράδειγμα άλλου λόγου είναι η ύπαρξη ανεξόφλητων υπολοίπων.

Η Κατασκήνωση έχει προσαρμόσει τη λειτουργία των online συστημάτων που έχουν δικό της λογισμικό με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

  • Όλα τα δεδομένα αποθηκεύονται πάντα με κρυπτογράφηση.
  • Τα δεδομένα που αφορούν παρελθούσες χρήσεις και έχουν μηδενικό υπόλοιπο δεν προβάλλονται στους εντεταλμένους χρήστες. Εμφανίζονται μόνο με δικό σας αίτημα, δίνοντας κάποιον αριθμό τηλεφώνου, ενώ παράλληλα δεν τηρείται κανένα ηλεκτρονικό αρχείο τηλεφώνων πελατών στους υπολογιστές της ή άλλο έντυπο / εκτυπωμένο αρχείο με τηλέφωνα πελατών.
  • Όλα τα ευαίσθητα δεδομένα που τυχόν έχουν συλλεχτεί διαγράφονται αυτόματα μετά της λήξη της κατασκηνωτικής περιόδου κάθε χρονιάς.

Τα δικαιώματά σας

  • Το δικαίωμα στην ενημέρωση:

Η Κατασκήνωση δημοσιεύει αυτή την ειδοποίηση περί απορρήτου για να σας ενημερώνει για το τι κάνει με τα προσωπικά σας στοιχεία. Προσπαθεί να είναι διαφανής σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιεί τα δεδομένα σας και αν χρειαστεί θα προσαρμόζει το κείμενο για να είναι αναλυτικότερο ή πιο κατανοητό.

  • Το δικαίωμα στην πρόσβαση:

Έχετε το δικαίωμα πρόσβασης στις πληροφορίες σας. Ως πρόσβαση νοείται η γνωστοποίηση των προσωπικών σας δεδομένων που έχει η Κατασκήνωση. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Υπεύθυνη Προστασίας Δεδομένων στο [email protected] εάν επιθυμείτε να έχετε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα.

  • Το δικαίωμα στη διόρθωση:

Εάν οι πληροφορίες που έχει η Κατασκήνωση σχετικά με εσάς είναι ανακριβείς ή δεν είναι πλήρεις, έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τη διόρθωσή τους. Εάν αυτά τα δεδομένα έχουν μεταβιβαστεί σε τρίτο με τη συγκατάθεσή σας ή για νομικούς λόγους, τότε πρέπει επίσης να τους ζητήσετε να διορθώσουν τα δεδομένα. Επικοινωνήστε με την Υπεύθυνη Προστασίας Δεδομένων εάν χρειαστεί διόρθωση στα στοιχεία σας στο [email protected].

  • Το δικαίωμα στη διαγραφή:

Εάν επιθυμείτε η Κατασκήνωση να διαγράψει όλα τα προσωπικά σας δεδομένα και δεν έχει νόμιμο λόγο να συνεχίσει να τα επεξεργάζεται ή / και να τα κρατήσει, επικοινωνήστε με την Υπεύθυνη Προστασίας Δεδομένων στο [email protected].

  • Το δικαίωμα στον περιορισμό της επεξεργασίας:

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε από την Κατασκήνωση να περιορίσει τον τρόπο επεξεργασίας των δεδομένων σας. Αυτό σημαίνει ότι επιτρέπεται η αποθήκευση των δεδομένων αλλά όχι η περαιτέρω επεξεργασία τους. Αν θέλετε να περιορίσετε την επεξεργασία των δεδομένων σας, επικοινωνήστε με την Υπεύθυνη Προστασίας Δεδομένων στο [email protected]

  • Το δικαίωμα στη φορητότητα:

Η Κατασκήνωση σας επιτρέπει να αποκτήσετε και να επαναχρησιμοποιήσετε τα προσωπικά σας δεδομένα για δικούς σας σκοπούς σε όλες τις υπηρεσίες με ασφαλή τρόπο χωρίς αυτό να επηρεάσει τη χρηστικότητα των δεδομένων σας. Επικοινωνήστε με την Υπεύθυνη Προστασίας Δεδομένων εάν θέλετε πληροφορίες σχετικά με τη μεταφορά των δεδομένων σας αλλού στο [email protected]. Αυτό το δικαίωμα ισχύει μόνο για τα προσωπικά δεδομένα που έχετε παράσχει στην Κατασκήνωση ως ελεγκτή δεδομένων. Τα δεδομένα πρέπει να τηρούνται από την Κατασκήνωση με συγκατάθεση ή για την εκτέλεση σύμβασης.

  • Το Δικαίωμα στην ένσταση:

Έχετε το δικαίωμα να διατυπώσετε αντιρρήσεις κατά της επεξεργασίας των δεδομένων σας από την Κατασκήνωση, ακόμη και αν βασίζεται στα νόμιμα συμφέροντά της, στην άσκηση δημόσιας εξουσίας, στο άμεσο μάρκετινγκ (συμπεριλαμβανομένης της συνάθροισης δεδομένων) και στην επεξεργασία των στατιστικών χωρίς σκοπό. Εάν επιθυμείτε να αντιταχθείτε, επικοινωνήστε με την Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων στο [email protected].

  • Το δικαίωμα στην ανάκληση της συναίνεσης:

Εάν δώσατε στην Κατασκήνωση τη συγκατάθεσή σας για να επεξεργαστεί τα δεδομένα σας και αλλάξατε γνώμη αργότερα, έχετε το δικαίωμα να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή και η Κατασκήνωση θα διακόψει την επεξεργασία των δεδομένων σας εφόσον αυτό είναι εφικτό. Αν θέλετε να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας, επικοινωνήστε με την Υπεύθυνη Προστασίας Δεδομένων στο [email protected].

  • Το δικαίωμα για υποβολής παραπόνων σε Εποπτική Αρχή:

Έχετε το δικαίωμα να παραπονεθείτε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα αν πιστεύετε ότι η Κατασκήνωση δεν έχει απαντήσει στα αιτήματά σας για επίλυση ενός προβλήματος. Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.dpa.gr.

Αλλαγές στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου

Η Κατασκήνωση διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει αυτή την Πολιτική Απορρήτου ανά πάσα στιγμή και όταν απαιτείται από το νόμο, θα σας ειδοποιεί για τις αλλαγές. Εάν προβεί σε οποιεσδήποτε ουσιαστικές αλλαγές, θα σας ειδοποιήσει μέσω αναρτήσεων στις αρχικές σελίδες των διαδικτυακών τόπων της ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μηνύματος SMS πριν από την έναρξη ισχύος της αλλαγών.